אירועי חברה הם חלק בלתי נפרד מהצלחת הארגון שבו יש צוות גדול של עובדים לכן כדאי ואף מומלץ להשקיע היטב בימי הגיבוש עם צוותי העובדים, להשקיע במערכות היחסים המקצועיות ואף לטפח את האישיות, לשבור את השגרה ולשמור על השפיות ע״י גיוון והנאה לא שגרתית.
אירועי חברה וימי גיבוש שכאלו נוטים לחבר בין העובדים, לטפח את הקשרים הבינאישיים לצד המקצועיים ולהכיר טוב יותר, ואף לייעל את המקצועיות, המוטיבציה והרגשת השייכות של העובדים לחברה. כשהעובדים בצוות מרוצים, עובדים עם חיוך ומוטיבציה, מרגישים שרואים אותם, שחושבים עליהם ומרגישים שדואגים להם, התפוקה עולה וכך גם עולה יעילות ורווחיות החברה באופן ישיר. זה לא חדש שברגע שמשקיעים בעובד אזי האנרגיה החיובית בחברה עולה פלאים, כאשר חשוב ליצור תקשורת בריאה בין כל חברי הצוות, גם כאשר השרשרת ההיררכית וחלוקת התפקידים ברורה.
תפריט בשרים עוזר לגיבוש – זה מה שהחברה אומרים
לצד התכונות הרבות שהוזכרו שגורמות להעלאת המורל, יום אירוע חברה לעובדים מספק לעובדים את ההזדמנות ללמוד אחד על השני ולפתח כבוד אחד לשני בסביבה שתהיה לא מאיימת ואפילו כיפית. ועם כל התועלות הללו בקיום אירוע חברה כזה, כשנותנים מחשבה ודגש על הכיבוד והאוכל שילווה את האירוע, הכל נהיה אף טעים, מרתק ומעניין הרבה יותר. דמיינו לכם את אירוע החברה המושלם שבו מגישים תפריט בשרים איכותי שניכר כי הוא מלא במחשבה מאחורי כל נתח, בשר ארגנטינאי שעשוי במגוון צורות וצבעים, סטייק ארגנטינאי שמנוני ונוטף למיטיבי לכת , לצד תוספות מרהיבות ומגרות במיוחד. ועכשיו דמיינו את התגובה של עובד החברה כשהוא מבין כמה השקיעו בתפריט. מיותר לומר שלאחר השקעה באירוע חברה עם התחשבות והשקעה גדולה כל כך בעובד, אין אחד שלא ישמע את השמועה על האירוע, ואין אחד שלא ירצה לעבוד בחברה שמסורה כל כך לעובדיה.
המקום שבו יהיה האירוע גם חשוב אבל האוכל מדבר
כדי להצליח ולקיים אירוע אטרקטיבי ומעניין עליכם תחילה לסגור לוקיישן מתאים, כלומר מקום מיוחד לאירוע חברה שיוכל להכיל את כמות המשתתפים הרצויה. לאחר שמצאתם את המקום האידיאלי עבורכם עליכם להחליט על תפריט בשרים אידיאלי ובמיוחד בשביל החוויה הקולינארית הזו יש את ״בשרלה״, שמתמחים בהאכלת קרניבורים אניני טעם, שאוהבים להנות מנתחי בשר טריים ומובחרים שמוגשים בנדיבות במהלך כל האירוע. בשרלה היא מסעדת גריל וסטייק האוס, רשת מסעדות עם מנות מפתיעות, עם מומחיות בבשר שיעניק לצוות העובדים שלכם חוויה הקרניבורית בלתי נשכחת. ידוע שהשוס של כל אירוע וההתרגשות תמיד היא בעיקר סביב האוכל, אז כשאתם מתכננים את אירוע החברה הבא שלכם, בידיעה שבלתי אפשרי לפספס את המנות המפורסמות של הבשר הארגנטינאי, כדאי שתתאמו ציפיות מול הקייטרינג ותכננו היטב את המנות, כך שכל העובדים יזכו להנות מהחגיגה. ישנם כמובן דברים חשובים שכדאי לקחת בחשבון כמו עניין הכשרות. מן הראוי להתחשב בכלל העובדים והאורחים באירוע החברה, כאשר באם ישנם כאלו ששומרים על כשרות, אז כדאי שהתפריט יהיה מדויק ומותאם בצורה נוחה לכולם ולחסוך אי נעימויות מיותרות.
תפריט בשרים טרי ואיכותי הוא הפקטור לחוויה הקולינרית
האוכל הוא פקטור משמעותי באירוע, כאשר אנחנו אוכלים בחוץ תמיד ישנה איזושהי ציפייה טבעית שהאוכל יהמם אותנו. אבל כדי שהאוכל יהיה טוב לא צריך להזמין שפים מובילים מחו"ל שיתחזקו את האירוע, מאחר ומוצרי הגלם הם אלו שתופסים פיקוד פה. עם מוצרים איכותיים ובניית תפריט מלא במחשבה מאחוריו, האוכל ייצא טעים והעובדים המתארחים ילקקו את האצבעות. לכן, תמיד כדאי לבחור בשר טרי ומשובח שעונה לציפיותיכם ובכך בשרל'ה יעזרו לכם ואף ימלאו את התפקיד הזה בשמחה עבורכם, כחלק מההתמחות והמסירות להכנת מנות בשריות ארגנטינאיות בלתי נשכחות.
כל אירוע איכותי דורש מחשבה ויצירתיות עוד בשלבי התכנון הראשונים שלו, בטח שתכנון של אירוע חברה שיוכל להפתיע את כל צוותי העובדים עד שתשמעו מהם ״וואו״. כדי שתוכלו למנף כראוי את האירוע שלכם, עליכם לשים דגש על בחירת מוצרי גלם ממקור איכותי שיש בו תחלופה גבוהה, לצד בחירת צוות המקצוענים בהכנת בשר כמו שיש ברשת המסעדות בשרלה, בכדי להבטיח לעצמכם ולעובדים שלכם את החוויה הקולינארית המטורפת שלא תוכלו להפסיק לדבר עליה.