קייטרינג חלבי כשר

קייטרינג חלבי כשר – היתרון הגדול של הקייטרינג החלבי הוא האפשרות להגיש קינוחים חלביים טעימים להפליא.

קייטרינג חלבי כשר אידאלי בעבור כל סוגי האירועים.

אם חשבתם עד היום שתפריט חלבי פחות משביע או פחות מרשים – הגיע הזמן שתשנו את דעתכם.

תפריטים חלביים כוללים מנות מהמטבח האיטלקי, מאפים עשירים בגבינות, שפע של ירקות, פשטידות, מנות עיקריות על בסיס דגים ובעיקר, קינוחים טובים.

אוכל חלבי מתאים בכל הגילאים ובכל שעות היום. את הבשרים מחליפים דגים, טופו, דגנים מלאים וקטניות.

איך בוחרים נכון חברת קייטרינג חלבי כשר?

  1. בחירה על בסיס המלצות של לקוחות קודמים
  2. מחקר שוק כולל התרשמות מאתר החברה ומתגובות ברשתות החברתיות
  3. שיקולי תקציב
  4. זמינות במועד המבוקש
  5. אזור גיאוגרפי

המיקום בו תקיימו את האירוע משמעותי לבחירת חברת הקייטרינג החלבי שלכם.

כאשר המטבח של חברת הקייטרינג ממוקם בקרבת מקום האירוע האוכל מגיע אליכם מהר יותר בעודו טרי.

אם החלטתם לקיים אירוע בחיק הטבע או במתחם חיצוני אחר כדאי לבחור חברת קייטרינג עם ניסיון ספציפי.

הדרישה להגשת קייטרינג חלבי כשר מחייבת כמובן בחירה בחברה שיש לה תעודת כשרות מוכרת.

כדאי לברר מהו תחום ההתמחות של החברה ולהרכיב את התפריט בהתאם.

אולי יעניין אותך:

 

מה כדאי להגיש לאורחים טבעוניים?

קיימת אופציה של קייטרינג טבעוני בה אתם מגישים באירוע תפריט שאינו כולל מוצרים מהחי.

קייטרינג טבעוני אינו כולל שימוש במוצרי חלב או ביצים.

המנות בתפריט הטבעוני מתבססות על דגנים, ירקות ומוצרים כמו טופו וסייטן.

הקייטרינג הטבעוני מעורר היום חשש בקרב אלו שלא מכירים אוכל טבעוני ולא נוהגים לאכול אותו.

לכם כבעלי האירוע אין כל סיבה לדאוג! אם בחרתם בחברת קייטרינג מנוסה אתם יכולים להיות בטוחים שתקבלו תפריט טעים, מגוון ומשביע.

התפריט יכלול מנות מוכרות ומנות מיוחדות כל שכל האורחים יוכלו למצוא לעצמם מנה מתאימה.

אם צפויים להשתתף לאירוע רק כ-10 אורחים שמקפידים על תזונה טבעונית אין הכרח להרכיב את התפריט כולו על טהרת הטבעונות.

באותו אופן לא נמהר להזמין קייטרינג ללא גלוטן רק בעבור קבוצה קטנה של משתתפים שנמנעת מגלוטן.

כיום כאשר בכל אירוע משתתפים מספר אורחים צמחוניים, אורחים טבעוניים ואורחים שנמנעים מגלוטן, צוות הקייטרינג נערך לכך מראש ומשלב בתפריט מנות מתאימות.

כמה מנות כדאי להזמין?

הקייטרינג הוא הוצאה כספית משמעותית בכל אירוע.

אנחנו נרצה להימנע ממצב בו אוכל נזרק ובטח שלא נרצה להתמודד עם סיטואציה לא נעימה בה חלק מהאורחים נשאר רעב.

את כמות האוכל כדאי לקבוע לאחר התייעצות עם הצוות המקצועי של חברת הקייטרינג.

ההמלצה היא על מספר מנות גבוה ב-10% ממספר המוזמנים.

במידה ויישארו מנות מיותרות במטבח תוכלו לבקש מהצוות שיארוז אותן בעבורכם.

אם מדובר באירוע לעובדים המנות תשמשנה ארוחת צהריים ביום המחרת.

במידה ומדובר באירוע משפחתי או פרטי תיהנו אתם מהמנות.

תוכן עניינים
באנר השכרת ציוד לאירועים
השכרת ציוד לאירועים קטנים

אנחנו כאן בשבילך, מלא/י פרטים ומיד נחזור אליך!