מתכון לפנקייקים – הפנקייק הטעים ביותר

מתכון לפנקייקים – הפנקייק הטעים ביותר

פנקייקים הם מרכיב קלאסי, טעים במטבח ארוחת הבוקר, אהוב על האופי והרבגוניות שלהם קל להכנה. מתכון לפנקייקים זה ינחה אתכם ביצירת פנקייקים אווריריים, בסגנון אמריקאי (אבל לא רק) שהם עבים וטעימים .

מרכיבים לבלילה של פנקייק

– ½ כוסות קמח לכל מטרה
– 3 וחצי כפיות אבקת אפייה
– 1 כפית מלח
– 1 כף סוכר לבן
– 1 ¼ כוסות חלבי חלב מלא
– ביצה 1
– 3 כפות חמאה מומסת

שיטה: כיצד להכין את הפנקייק המושלם

1. בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. יוצרים גומה במרכז ויוצקים פנימה את החלב, הביצה והחמאה המומסת; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
2. מחממים מחבת פסים או מחבת משומנת קלות על אש בינונית-גבוהה. יוצקים או חולפים את הבלילה על המחבת, תוך שימוש בכ-¼ כוס לכל פנקייק.
3. מבשלים כל צד כ-1-2 דקות, או עד להזהבה. זמן הבישול הוא בערך 10 דקות בסך הכל.
4. מגישים חם עם התוספות האהובות עליכם.

טיפים אחרונים להרפתקת הפנקייק שלכם

– לקבלת מתכון קל אפילו יותר, ערבבו מראש את החומרים היבשים ערב קודם. זה הופך את הכנת הלביבה של הבוקר שלך למהירה ופשוטה.
– כדי להשיג לביבות אווריריות, היזהרו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה; גושים זה בסדר.
– נסו עם תוספות כמו אוכמניות או שוקולד צ'יפס לטוויסט מהנה במתכון הפנקייק הזה.
תהנו מהפנקייק הטעים, הקל והפנקייק האמריקאי הקלאסי שלכם!

הנה סרטון להכנה אחרת בוידאו עמית מ"קל להכנה"

הרהורו של השף במסע אל הפנקייק המופלא

בשנותיי הצעירות, עצם הרעיון של סירופ מייפל על פנקייק היה דוחה אותי. במקום זאת, הייתי מפנק את הלקוחות שלי בסירופ שוקולד, פינוק של פעם בשנה. מהר קדימה להיום, מביך אותי איך אי פעם הפניתי את הגב לטעם המעולה של סירופ מייפל אמיתי, מרכיב יסוד בצלחת הפנקייק. זה לא סתם סירופ, אלא מהסוג האותנטי, עדיף בהרבה על הזנים הממותקים בטעם מייפל.

אמנות הכנת הפנקייק המושלם

פנקייק, או 'חמיטה' בשמו העברי, הם תענוג קולינרי: מטוגנות, קלות וטעימות. הם פינוק ארוחת הבוקר המובהק של סוף השבוע. הסוד להכנת פנקייקים טעימים וקלאסיים טמון במתכון אמין לפנקייקים ובהקפדה על כמה כללים שאינם ניתנים למשא ומתן.

הכללים הבלתי ניתנים לשבירה של הכנת פנקייק

  • ערבוב מוגבל: בדומה לעוגות חושון, הימנעו מערבוב יתר של בלילת הפנקייק שלכם. פעולה זו מחזקת את רשת הגלוטן, וכתוצאה מכך פנקייקים קשים וגומיים.
    גושי זה טוב: כוונו לבלילה עם גושים על ידי ערבוב כמה שפחות. בלילה חלקה ומעורבבת יתר על המידה עשויה להיראות מושכת, אך לרוב היא מובילה למרקם פחות רצוי בפנקייק המוגמר.
  • מניחים את הבלילה: כדי לתת לאבקת האפייה מספיק זמן להפעיל את הקסם שלה, תנו לבלילה לנוח. שלושים דקות בטמפרטורת החדר זה טוב, אבל שעתיים במקרר זה אפילו יותר טוב, מה שהופך את זה לאפשרות קלה להכנה נוחה לארוחת בוקר. אתם יכולים אפילו לערבב את הבלילה שלכם ערב קודם לבישול מהיר בבוקר.
  • מחממים את המחבת: ודאו שהמחבת שלכם חמה מספיק לפני שיוצקים את הבלילה. בדיקה פשוטה היא להפיל כמה טיפות של בלילה על התבנית המשומנת; אם הוא רוחש מיד, זה זמן הטיגון.

עם ההנחיות האלה, אתם מוכנים ליצור פנקייק טעים, בסגנון אמריקאי, עבה שלא רק קל להכנה אבל גם התחלה מענגת ליום שלכם. תהנו מארוחת פנקייק שלכם!

תוכן עניינים
באנר השכרת ציוד לאירועים
השכרת ציוד לאירועים קטנים

אנחנו כאן בשבילך, מלא/י פרטים ומיד נחזור אליך!