יש לי יום כיף – 3 טיפים שיעזרו לך לבחור קייטרינג למסיבות חג במשרד

החגים מלווים אותנו בכל ימות השנה, ופזורים בכל עונות השנה. בתי עסק המבקשים להשקיע בעובדיהם וליצור אווירה משפחתית ולכידות חברתית בקרב העובדים, משקיעים בכל חג גם באירועי חברה שונים. בחירת קייטרינג למסיבות חג במשרד אלו היא אחד האתגרים המרכזיים בהפקה של כל אירוע כזה – הנה שלושה טיפים שיעזרו לכם באתגר הזה

מסיבות ואירועים הם תמיד דבר משמח, ועל אחת כמה וכמה – כשהן שוברות שגרה בעבודה המשרדית של חברות ועסקים. מסיבות ואירועים אלו מגבשים את העובדים, בונים אווירה משפחתית והווי משרדי בכל צוות או חברה, והם חלק מהתרבות של כל ארגון.

אירועים כאלו יכולים להתרחש בצורה של מסיבות, פיקניקים, ימי כיף לעובדים, יום גיבוש לעובדים, מתנות לעובדים ועוד. בכל אירוע כזה, צריך לדאוג גם להסעדה, כלומר – לאוכל טעים שילווה את האירוע ואולי אף יעמוד במרכזו…

לשם כך, יש לדעת כיצד לבחור קייטרינג למסיבות חג במשרד. קייטרינג כזה צריך מצד אחד להכיל את מירב סגנונות המזון המקובלים על העובדים, ומצד שני להיות איכותיים ומקצועיים בהכנה והגשת המזון, על מנת שהסעדת המשתתפים תיזכר על ידם כטעימה ומפנקת.

איך בוחרים קייטרינג למסיבות חג במשרד באופן נכון? הנה שלושה טיפים:

שילוב נכון של מאכלי חג ומזון כללי

לכל חג, באופן טבעי, יש את המאכלים הנהוגים בו. חשוב שהם יהיו נוכחים בארוחה המוגשת במסיבות החג במשרד, אולם אלו לא בהכרח צריכים להיות המנה העיקרית: מזונות חג רבים, במיוחד ביהדות, משמשים יותר כקינוח מאשר כמנה עיקרית.

לכן, במיוחד עבור אירועים קטנים ובינוניים, בהם כל העובדים מוכרים למנהלים באופן אישי, יש להתאים את המנות העיקריות לטעמם של העובדים, ולקנח עם מאכלי החג השונים.

התאמת קייטרינג במסיבות חג במשרד עם אופי האירוע

לא פחות מההקשר של ארוחת החג, ישנו גם ההקשר של האירוע עצמו, הנבנה לעיתים על פי נושא מוביל מסויים, או לפי המקום בו נערך האירוע. יום כיף לעובדי הייטק שונה בדרך כלל ממסיבת חנוכה במשרד של רואי חשבון, לדוגמא.

לכן יש להתאים את התפריט, אופן ההגשה ואפילו מועדי ההגשה במהלך האירוע עם אופי האירוע עצמו, לרבות תנאי השטח שישנם במקום האירוע.

ועוד טיפ חשוב, מתן מתנות לעובדים כ-20 דקות אחרי הארוחה תגרום לכל החגיגה להיות משמעותית יותר והעובדים ידאגו לספר על זה למשפחה ולקרובים.

 

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

שיתוף העובדים בהחלטה על גיוון המזון באירוע

הדרך הטובה ביותר להתאים את טעמי המזון שיוגש באירוע עם הטעם האישי של העובדים הוא שיתופם בבניית התפריט של הקייטרינג למסיבות חג במשרד שייבחר עבור האירוע. שליחת שאלון או סקר קצר במייל או במסרון לעובדים, דרך קבוצות דיון או קבוצות ווצאפ הקיימות במשרד, יכולות לתת למארגני האירוע את סדרי העדיפויות וההעדפות הקולינריות של משתתפי האירוע העתידי.

בדרך זו, העובדים גם חשים שמתחשבים ברצונותיהם והם הופכים לשותפים פעילים בבניית האירוע עצמו – מה שתורם לאופי המגבש והמלכד של האירוע מבחינה חברתית עבורם.

תוכן עניינים
באנר השכרת ציוד לאירועים
השכרת ציוד לאירועים קטנים

אנחנו כאן בשבילך, מלא/י פרטים ומיד נחזור אליך!