וופל בשר לאירועים של פעם בחיים – מתכננים אירוע פרטי ורוצים להזמין אליו חברים או משפחה מהמעגלים הקרובים? מפיקים אירוע מסחרי ומתכננים להפתיע את העובדים או הקולגות? כדאי מאוד לחשוב על תפריט מפנק שמבוסס על מאכלי בשר מפתיעים
הפקת אירוע דורשת מחשבה על כל פרט קטן. בתוך שלל הסידורים שצריך לחשוב עליהם, בולט במיוחד הנושא של התפריט.
בלי אוכל מפנק, טרי, טעים וחם, קשה להשאיר את האורחים מרוצים או לתת להם הרגשה מיוחדת.
אבל אם בוחרים נכון את התפריט ובונים סביבו את האירוע, השמיים הם הגבול מבחינת החוויה והמזכרת המשותפת לכולם.
אחת המנות שעוזרות ללכת על בטוח עם תפריט מפנק לאירועים היא וופל בשר עסיסי ונימוח. השילוב בין הטעם של הבשר לבין הנוחות של הוופל אידיאלי לאירועים וניתן להגיש אותו בקבלת הפנים, כמנה ראשונה או כמנת ביניים.
מעבר לכך, זו מנה שמשתלבת מעולה על מגשי אירוח ולכן אנו מוצאים יותר ויותר גרסאות של וופל בשר גם באירועים קטנים וביתיים.
מה היתרונות של תפריט בשרי באירועים?
מנה כמו וופל בשר מדגישה רק חלק מהיתרונות והערך המוסף של התפריט הזה באירועים.
קודם כל, אין מישהו או מישהי שיכולים להישאר אדישים למראה פיתה בשר שרק עכשיו יצאה מהתנור ועברה דרך מחבת לוהט.
נשנוש קל של הפיתה עוזר לפתוח את האירוע ברגל ימין ואליו אפשר לצרף עוד שלל טעמים אקזוטיים מהמזרח התיכון או ממקומות רחוקים יותר בעולם.
חוץ מזה, תפריט של מסעדת בשרים משדרג את האירוע.
הוא גורם לאורחים להרגיש שהם הגיעו למקום הנכון וסביר להניח שהם גם יביאו לידי ביטוי את ההערכה שלהם במתנה. אם משלבים דוכנים כאלה עם השכרת ציוד לאירועים מסחריים ועסקיים, אפשר להפתיע גם את העובדים והקולגות בימי כיף או חברה .
כל הסיבות לשלב וופל בשר באירוע הבא
אירוע פרטי כמו חתונה, בר מצווה או בריתה יכול להיות הזדמנות מעולה לשלב דוכני מזון על טהרת המטבח הבשרי.
אם מתלבטים בין סוגי המנות המוגשות בתוך פוד טראק לאירועים כאלה, ניתן לשמור על ראש פתוח ולהתייעץ עם השף לגבי המנות המתאימות למספר האורחים ולקהל היעד.
באירוע מסחרי למשל התפריט הוא מעט שונה.
גם כאן מדגישים את היתרונות של וופל בשר, אבל מעדיפים לשלב עוד מנות זמינות, מוכרות ונגישות שפונות למכנה המשותף הרחב ביותר.
על קצה המזלג, ניתן להזכיר בהקשר הזה את האופציה של דוכן נקניקיות קרוב וכמובן את מאכלי הבשר הקלאסיים כגון מוקפץ, שווארמה או קבב.
לשם השוואה, בהפקת אירוע אקסקלוסיבי יותר מקפידים להכין את הבשר במקום ולהגיש אותו ישירות מהגריל.
אם רוצים לשדרג את האירוע עוד קצת, ניתן להביא מעשנת בשר ולפזר ריחות שיגיעו עד החניה ויישארו עם האורחים הרבה אחרי שהם חוזרים הביתה.
מה משפיע על המחיר של שירותי הסעדה באירועים?
החשש של הרבה בעלי אירועים פרטיים או מסחריים הוא תפריט בשרי שיגרום לחריגה מהתקציב.
מצד אחד, באמת יקר יותר להגיש וופל בשר ומנות דומות מאשר תפריט חלבי או פרווה.
מצד שני, טווח המחירים מאוד רחב.
הנה לדוגמא רק חלק מהגורמים המשפיעים על המחיר של הקייטרינג באירוע גם בלי קשר לשאלה אם מגישים וופל בשר או מנות דומות אחרות:
- חומרי הגלם שבהם משתמשים
- כמות הסועדים – ככל שיש יותר אורחים, המחיר למנה יורד
- מספר שעות העבודה ואנשי הצוות
- כמות דוכני המזון
מה שכן משלמים עליו בהצעת המחיר הרגילה כולל עיצוב של הדוכן, הקצאת כלים חד פעמיים לאורחים, אנשי צוות לשירות וכמובן פינוי של האשפה בסוף האירוע. אם מחפשים אירוע באווירה של מסעדה רומנטית ומסעדות גורמה, ניתן גם לתאם מראש תלבושות מיוחדות של אנשי הצוות או להשקיע בתאורה על בסיס נרות וספוטים חמימים.
מה טווח המחירים עבור קייטרינג בשרי?
דוכן המבורגרים יעלה באירוע פרטי או מסחרי 2,500-3,500 ש"ח, בעוד על דוכן אסאדו עם וופל בשר נשלם 3,500-5,000 ש"ח.
לשם השוואה, דוכן מרקים יעלה 1,500-3,000 ש"ח ודוכן פיצות יעלה 2,500-3,500 ש"ח.
אם נרצה להציב כמה דוכנים שיגישו נשנושים בקבלת הפנים או סביב רחבת הריקודים, נצטרך לשלם 1,000-1,500 ש"ח על דוכן תירס, 1,500-2,400 ש"ח על נקניקיות ו-3,500-4,000 ש"ח על סושי.
מחירים אלו תקפים לכמות של 100 מנות והם אינם כוללים מע"מ, אך יש מקום למשא ומתן מול הספקים של הציוד ושירותי ההסעדה.
כך תתאימו גם וופל בשר לאופי האירוע שלכם
בסופו של דבר, וופל בשר הוא רק מנה אחת מבין תפריט שלם.
אבל בגלל החשיבות הרבה של הוופל והאופן שבו הוא משתלב באירוע הפרטי או המסחרי ויכול לשדרג אותו, כדאי להקדיש קצת מחשבה לאופן שבו מבצעים את ההגשה.
ככל שההגשה של וופל בשר תהיה מיוחדת ותתאים יותר לאופי האירוע, כך יש סיכוי גבוה שהאורחים והמוזמנים יהיו מרוצים.
האפשרות הקלאסית היא כמובן להגיש וופל בשר על מגשים שעוברים בין האורחים באמצעות מלצרים אדיבים.
אם מעדיפים את הגרסה הפאסיבית, ניתן לשלב את הוופל יחד עם מנות בשריות נוספות בדוכני אסאדו, המבורגרים, קבבים או נקניקיות.
לכל זה לא אמורה להיות השפעה על המחיר, כי הוא נקבע כאמור בעיקר לפי מספר הסועדים ואיכות חומרי הגלם.
איך בוחרים שירותי הסעדה לאירועים?
האמת היא שאפשר להשתמש במאפיינים המוכרים של וופל בשר כדי להיעזר בו לצורך בחירת חברת הסעדה מקצועית.
אם מגיעים לאירוע לדוגמא שכבר מגישים בו מנות בשריות מן הסוג הזה, כל שעלינו לעשות הוא לטעום אותן.
במידה והבשר איכותי וטרי, נרגיש את זה מהביס הראשון וכמובן שנרצה להעניק את אותה חוויה גם לאורחים שלנו.