קייטרינג לאירוע עסקי – הזמנת קייטרינג לאירוע יש לבסס בראש ובראשונה על כמויות נכונות. אם אנכם בטוחים מהן הכמויות הדרושות – כדאי להתייעץ עם צוות הקייטרינג. באירועים עם הגשה של אוכל לשולחן (מלצרים) אפשר יהיה להסתפק בכמות של מנה עיקרית אחת בעבור כל אורח.
אם בחרתם במזנון הגשה עצמית יהיה עליכם להזמין כמות אוכל שתאפשר לכל אורח לקחת מנה אחת מכל מגש. קחו בחשבון שיהיו כאלו שיגיעו רעבים וייקחו יותר ממנה אחת מכל מגש. אם האוכל טעים אי אפשר להאשים את האורחים שחוזרים שוב ושוב אל המזנון ומעמיסים את הצלחת במטעמים.
איזה קייטרינג מתאים לכולם?
על קייטרינג לאירוע עסקי להיות כזה שמתאים לכולם. עליכם לזכור שאתם נדרשים לתת מענה לציפיות שונות ולהרגלי אכילה מגוונים. יהיו בין האורחים שלכם חובבי בשר, חובבי גבינות, כאלו שמקפידים על אורח חיים בריא, צמחונים, טבעונים, בעלי רגישות לגלוטן ועוד. על כן, יש לוודא מול צוות הקייטרינג אופציה של מנות חלופיות שנותנות מענה לצמחוניים טבעוניים בהגשת תפריט בשרי. אם החלטתם להגיש קייטרינג חלבי או קייטרינג ללא גלוטן חשוב לוודא בחירה במנות מוכרות ומגוונות כך שכל אחד יוכל למצוא לעצמו משהו שהוא אוהב.
האירוע יהיה בשטח? השכרת ציוד לאירוע
כמה עולה קייטרינג לאירוע עסקי?
מחיר של קייטרינג לאירוע חברה נקבע על פי סוג האוכל, שיטת ההגשה, בקשות מיוחדות וכמויות. אם בחרתם קייטרינג על בסיס מגשי אירוח, המחיר יחושב על פי מספר המגשים. כאשר מדובר באירוע עסקי גדול עם 3 מנות וצוות מלצרים, המחיר נקבע על פי מספר המנות. טווח המחירים רחב מאוד שכן קיימים פערים משמעותיים בין מחירי חומרי הגלם השונים. עלות של קייטרינג בשרי מבוסס נתחים משובחים ממעשנת בשר פחמים או גריל אשר תהיה לרוב יקרה יותר בהשוואה למחירים של קייטרינג טבעוני.
מחירים של מנות בקייטרינג בשרים מתחילים מ-100 ₪ לאדם ומגיעים עד 300 ₪ לאדם. אם תבחרו קייטרינג חלבי תיהנו ממחירים מעט יותר נמוכים : 60-200 ₪ למנה. תוספת תשלום נדרשת בעבור דוכני מזון, שירות של מלצרים, שתייה חמה, שתייה קלה, שתייה חריפה, מגשי פירות.
ראו סימולציה למחירים של קייטרינג בשרי וקייטרינג חלבי ברף התחתון וברף העליון
סימולציה – קייטרינג בשרי | ||
עלות מנה | כמות מוזמנים | סה"כ |
₪100 | 100 | ₪10,000 |
₪300 | 100 | ₪30,000 |
סימולציה – קייטרינג חלבי | ||
עלות מנה | כמות מוזמנים | סה"כ |
₪60 | 100 | ₪6,000 |
₪200 | 100 | ₪20,000 |
איך משאירים רושם טוב?
חווית האכילה באירוע היא אחת החוויות המרכזיות. כאשר אתם מפיקים אירוע עסקי במטרה להרשים ולקדם את התדמית ואת המיתוג, עליכם להשקיע גם בעיצוב החיצוני של המנות וגם בטעם. כאן בישראל התפריט המועדף הוא הבשרי כאשר נהוג לכלול בתפריט 2-3 מנות מתוכן כל אורח מוזמן לבחור את המנה שלו. יחד עם המנות הבשריות נהוג להגיש גם תוספות חמות. אל תשכחו לוודא זמינות של מנות חלופיות לאורחים צמחוניים וטבעוניים. אם אנכם נוהגים לאכול אוכל טבעוני כדאי להתייעץ עם בן משפחה או חבר בהרכבת התפריט.
העיצוב החיצוני של המנות והמגשים חשוב לא פחות מהטעם. על קייטרינג לאירוע עסקי לייצג אתכם בכבוד ובו זמנית גם לעורר תיאבון. בקשו לבחון תמונות של המנות ומגשי האירוח לטובת התרשמות ובחירת התפריט לאירוע שלכם.